teď jsem to fotil měl jsem víko sundaný ale mezi vačku a šoupátko vážně nic dát nejde protože horní část je naprosto hladká a není tam jak dát podložky jinak to vypadá stejně jako ten motor na foto jen je to osmi ventil nepřímí vstřik tudíž do sání a jelikož je to lpg které má vstřik také do sání a problém je stejný jak na benzín tak na lpg tak musí být problém se sáním směsi na první válec jiskra je dobrá kabely nové zkoušel jsem je přehodit a cívky a pořád první válec v elektrice problém nebude teda domnívám se jen mě nenapadá jaký problém může mít sáníteď mě napadlo nemohlo by to dělat těsnění pod sáním ?
Renault Mégane 1,6 e - kolísají otáčky, motor "cuká"
Moderátoři: Pavel, jirka0007, R25tx
někdo zase tvrdí,že jsou podložky pod hrnkama, nevím...každopádně furt říkám,že tenhle motor hydra nemá
http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?f=43&t=32486

R19 16soupapes
díky za tip tak to prubnu a dám vědět 

megane 2.0
Zdravím, předevčírem se mi stalo to samý, zvýšený otáčky volnoběhu, cukání motoru, jeden nebo dva válce vynechávaly a svítila kontrolka poruchy elektroniky. Nic nepomohlo, až jsem zkusil natankovat u jiný benzinky a najednou byl problém pryč. Takže soudim, že problém způsobil asi ne uplně kvalitní benzín.
Zdravím mám scenika 2.0 83kw motor f3r na lpg a resil jsem podobný problém že cukal tak jsme seřídily vůli podložkama a je klid.
ted mám akorát problém ze nechitá bez přidaní plynu.
ted mám akorát problém ze nechitá bez přidaní plynu.