...moje byla v místech toho nasávače už 2x opravovaná. Dědek mu říkám, protože už jde o dosti obstarožní kousek
 ...moje byla v místech toho nasávače už 2x opravovaná. Dědek mu říkám, protože už jde o dosti obstarožní kousek  Před půl rokem oslavil dvacítku, z toho 14let je u mě.
 Před půl rokem oslavil dvacítku, z toho 14let je u mě.
 ...moje byla v místech toho nasávače už 2x opravovaná. Dědek mu říkám, protože už jde o dosti obstarožní kousek
 ...moje byla v místech toho nasávače už 2x opravovaná. Dědek mu říkám, protože už jde o dosti obstarožní kousek  Před půl rokem oslavil dvacítku, z toho 14let je u mě.
 Před půl rokem oslavil dvacítku, z toho 14let je u mě. Na to ze uz to neni mladoch
 Na to ze uz to neni mladoch  
tak to bych měl tomu mému říkat pradědečekgoreff píše:nj ale sehnat origo kapotu 16v Ph1 bez rzi je prakticky nemožné...moje byla v místech toho nasávače už 2x opravovaná. Dědek mu říkám, protože už jde o dosti obstarožní kousek
Před půl rokem oslavil dvacítku, z toho 14let je u mě.
 Byl bych rád,kdyby sis R19 nechal třeba dalších 10-20 let,bylo by škoda,aby takové auto v dobrém stavu jako máš ty v českých zemích vyhynulo
  Byl bych rád,kdyby sis R19 nechal třeba dalších 10-20 let,bylo by škoda,aby takové auto v dobrém stavu jako máš ty v českých zemích vyhynulo    
 Znám ještě několik dalších lidí co mají R19 16v Ph1 i Ph2 v dobrém stavu. Bohužel většina těhle kousků je už v bídném stavu, nebo rozebraná na atomy... Celkem svižné vozítko za málo peněz si koupí kdejakej floutek
  Znám ještě několik dalších lidí co mají R19 16v Ph1 i Ph2 v dobrém stavu. Bohužel většina těhle kousků je už v bídném stavu, nebo rozebraná na atomy... Celkem svižné vozítko za málo peněz si koupí kdejakej floutek  , který do něj korunu nevrazí a brzy se z něj stane vrak. Spousta pěkných 16v co si je jejich bývalí majitelé hýčkali skončily po prodeji neslavně...
 , který do něj korunu nevrazí a brzy se z něj stane vrak. Spousta pěkných 16v co si je jejich bývalí majitelé hýčkali skončily po prodeji neslavně...