Prosím o radu..

1995 - ....

Moderátoři: Pavel, jirka0007, R25tx

Odpovědět
rencek

Prosím o radu..

Příspěvek od rencek »

Ahoj.. Zakoupil jsem Megana z roku 2000 auto v poho jen mne stve ze prijdu k autu otevru ho nasednu a musím zase zamknout a odemknout až poté mohu teprve startovat..Mohly by jste mi prosím poradit jak to prenastavit ?? dekuji za každou radu..

zvonda02

Prosím o radu..

Příspěvek od zvonda02 »

Je tu kvli imobilizeru,ale ten by se měl odblokovat při každem odemčení auta. Pokud ho tedy otviráš d.o.
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V

laksmana32

Prosím o radu..

Příspěvek od laksmana32 »

rencek píše:Ahoj.. Zakoupil jsem Megana z roku 2000 auto v poho jen mne stve ze prijdu k autu otevru ho nasednu a musím zase zamknout a odemknout až poté mohu teprve startovat..Mohly by jste mi prosím poradit jak to prenastavit ?? dekuji za každou radu..

Tak tento problem jsem resila taky a dost mi to stvalo a i po delsi dobe se mi stavalo ze ani zamceni a odemceni ke startovani nepomohlo . byla jsem i u dvou opravaru a na nic neprisli .kdyz jsem otevrela kapotu a podarilo se mi vlest do pojistek u motoru zjistlima jsem, ze je vypadli modry konektor od te doby mam klidek stacilo zahybat dratky a ukazal se problem :D :D :D

R25tx
Moderátor

Prosím o radu..

Příspěvek od R25tx »

laksmana32 píše:
rencek píše:Ahoj.. Zakoupil jsem Megana z roku 2000 auto v poho jen mne stve ze prijdu k autu otevru ho nasednu a musím zase zamknout a odemknout až poté mohu teprve startovat..Mohly by jste mi prosím poradit jak to prenastavit ?? dekuji za každou radu..

Tak tento problem jsem resila taky a dost mi to stvalo a i po delsi dobe se mi stavalo ze ani zamceni a odemceni ke startovani nepomohlo . byla jsem i u dvou opravaru a na nic neprisli .kdyz jsem otevrela kapotu a podarilo se mi vlest do pojistek u motoru zjistlima jsem, ze je vypadli modry konektor od te doby mam klidek stacilo zahybat dratky a ukazal se problem :D :D :D
Musíš udělat synchronizaci klíče s imobilizérem. v případě infra namiř klíč na snímač při vnitřním spětném zrcátku a mačkat tlačítko na klíči tak dlouho dokud se auto nezamkne,pak by měl fungovat na první pokus...
R25TX 2,2 B29B/J7T A732 1991: R Megane II Grandtour 1.9DCI/2006 96kW F9Q804

Odpovědět