Renault megane r.v. 01 demontáž displeje pro orig.autorádio

1995 - ....

Moderátoři: Pavel, jirka0007, R25tx

Odpovědět
vlastanemecek

Příspěvek od vlastanemecek »

Ahoj renaultáci,
nemáte někdo zkušenosti jak vyndat displej pro orig.autorádio z přístrojové desky? Nejde my podsvícení asi prasklé žárovičky.
Předem moc děkuji za radu.
vlastanemecek@seznam.cz :cry:

marcel

Příspěvek od marcel »

vlastanemecek píše:Ahoj renaultáci,
nemáte někdo zkušenosti jak vyndat displej pro orig.autorádio z přístrojové desky? Nejde my podsvícení asi prasklé žárovičky.
Předem moc děkuji za radu.
vlastanemecek@seznam.cz :cry:
Zdravim nejprve sundaš ten vrchni dil palubovky drži na 3 torxech pod zaslepkami. toto jak shodiš tak uvidis skoro všechny střeva palubovky. i ten display. ten ma taky torx . je to stejne jako scenic

vlastanemecek

Příspěvek od vlastanemecek »

Ahoj,nejprve chci poděkovat za radu.Není náhodou přidělaná pod reproduktory? Já mám totiž nahoře na palubce v rozích reproduktory a někde jsem už četl že se musí nejprve sundat kryty reproduktorů.Ale bylo to u scenika. :shock:

marcel

Příspěvek od marcel »

vlastanemecek píše:Ahoj,nejprve chci poděkovat za radu.Není náhodou přidělaná pod reproduktory? Já mám totiž nahoře na palubce v rozích reproduktory a někde jsem už četl že se musí nejprve sundat kryty reproduktorů.Ale bylo to u scenika. :shock:
Ty repro krytky se jen vycvaknout. a torx je bud pod nima nebo těsne vedle. docela drsne se to cele vycvakava ma to lamave zvuky. ale neni to tak strašne.

Odpovědět