Nazdáek, před nedávnem mi přestal fungovat centrál na dálku a vzhledem k temu že za novej klíč v autorizovanem servisu chtěli nějaky 3 litry tak jsem je se vší úctou poslal tam kde slunce nesvítí a auto oteviral kličkem klasicky, a za druhe musím pokaždé odkodovat centrál abych vůbec nastartoval. Bohužel po pár dnech užívání tímto způsobem odumřel nejdřív zámek u řidiče a po pár dnech i u spolujezdce. Prostě se klíč protáčí. Nevíte někdo jak to opravit? Připadám si krapet jako zloděj když do auta lezu kufrem...
Jestli máte někdo zkušenosti tak napište...moc děkuju....
Zaseklé zámky
Moderátoři: Pavel, jirka0007, R25tx
Zaseklé zámky
Koupit nové (starší zámky) A vůbec nejlépe opravit D.O. Podle popisu je to nejspíše PH1 že? Nejčastější chyba je slabá batrka v klíčku
A nebo se mi také občas stalo že to prostě přestalo najednou fungovat. Tak pokud víš kod IMO (což nejspíš jo když si to odblokovával) tak zkusit sesynchronizovat klíč s autem

Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
Zaseklé zámky
Ehm, co je to D.O. a PH1? XD baterku jsem měnil ale nepomohlo, kod mam ale jak se to dá synchronizovat to newím... Aute je Megan 1.6 rok 1996...
- Pavel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaseklé zámky
D.O. je zkratko pro Dálkové Ovládání a PH1 je zkratka "phase" 1 , česky slovo "fáze" lze také nahradit slovem generace,verze atd..., proste označení modelového stáří auta když jich je více se stejným jménem v tomto případě Megane, číslice 1 značí že se jedná o nejstarší druh,následující má číslo 2 a další 3 atd...
-
Zaseklé zámky
Problém mám stejný, auto občas odemkne kufr i dveře u řidiče, ale převážně to musím otvírat klíčkem..tedy musel sem, protože odešel zámek u řidiče..bohužel jsem se k tomu stále nedostal ale řekl bych že se vysypala vložka zámku což už jsem zažil u vozů značky Ford