Stahování okna
Stahování okna
Ahoj nemáte někdo skušenost stím že při stahování okna u řidiče u modelu z roku 1994 okénko sjede vždy o 5 cm zastaví se a poté znovu o kousek popojede ? Diký za odpověď
Stahování okna
Ahoj , zkus vyjet okénkem úplně nahoru a pak drž ovladač 2 sekundy seplý , to samé opakuj směrem dolů a pak ovladač zase podrž až bude okénko dole . Pak by to mělo jezdit normálně ! Neměl jsi náhodou odpojenou baterii ? 

Stahování okna
Ahoj děkuju za odpověď
jojo měnil jsem ji
ale jakto že to dělá jenom okénko u řidiče? 

Stahování okna
Protože jenom ty mají dva režimy stahování ! Ostatní přepínače mají jen jedno . Nahoru a dolu , řidič může jen máčknout a okno vyjede i bez držení ! A pomohlo to vůbec ?
-
Stahování okna
zdar lidi,me zas pro zmenu sjelo okno u spolujezdce uplne dolu a nechce nahoru ani tlacitkem u splujezdce ani u ridice,ale dolu fungovalo,nechapu to,asi to budu muset rozebrat,nevite nekdo dobrou radu?
dikec slava
dikec slava
Stahování okna
pokud ti to dělalo po odpojení baterie tak ti bohužel neporadím. Jinak je to v tom ovládání u řidiče. bud špatně převádí a nebo tam je " studeňák" špatný spoj každopádně rozebrat to je sranda ( ironie ) musíš to rozebrat až na tišťák a proměřit ho. zespoda jak je to pájené můžeš vidět jak je ten spoj narušený prasknutý kolem toho cínu. Tak to bude stačit jen procínovat a nebo se mi stalo že to bylo v pohodě a že když jsem ten spínač mel v ruce tak jen zatlačit aby to vše zapadlo do sebe a mohl převádět ( vyklepaný spoj neseděl jak má a nepřeváděl). každopádně až to budeš montovat z5 tak ho nesmíš otočit jinak se ti rozsvítí přístrojová deska ( kontrolky ) a nebude to správně šlapat.
doufam že ti to aspon trošku pomohlo

-
Stahování okna
zdarec ja sem zase vytahl okenko u spolujezdce a nechce se mu dolu u spolujezdce vypinac funguje jen nahoru a u ridice vubec nereaguje diky
Stahování okna
Ten samý problém jsem měl taky , musel jsem vyměnit 2 dráty co byli ukroucený v husím krku mezi dveřmi a kastlí , začni s proměřením instalace mezi ovladačem a motorem stahování. Pokud budeš mít zájem , tak ten obrázek je schema zapojení stahování oken .
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg
- (71.22 KiB) Zatím ještě nestaženo