centrální zamykání-nepracuje
Vlastním R-megan Csénic 1,6, r.v. 99 ,anglická verze , můj problém spočívá v tom, že mi nezamyká centrální zamykání na dálku. Vyměnil jsem baterku/ v domnění, že nepracuje/ a zkusil jsem v kabině vozidla , podržet central až mi přestala kontrolka blikat a dvakrát za sebou jsem zmáčkl central- nic, ani blinkry se nerozsvítěly.Kontrolka na středu mi stále svítí. tak zamykám mechanicky, t.j. na levé straně u radia, to mi pracuje, tak nevím čím to je . Může mi někdo poradit. děkuji Michal
Zkusit klíček sesynchrozinovat s autem. Dá se stáhnout program podle kterého zjistíš kod IMO svého auta a bud ho zadáš ručně přes zamykání dveří v autě. A nebo se to dá pomocí toho sesynchronizovat.Ručně se zadává_ klíček v zapalování do druhé polohy ( svítí kontrolky,a mel byrychle bliakt IMO) Potom zmáčkneš zamykání dveří a kontrolka začne bliakt pomalu, budeš počítat kolikrát blikne a potom pustíš tlačítko a hned znovu stiskneš a takhle 4x ( např.kod IMo je 1234 držíš tlačítko blikne jednou pustíš,znovu zmáčkneš počkáš až blikne 2x a pustíš, znovu zmáčkneš 3x blikne a pustíš...) když dokončíš celýkod a bude správně kontrolka se rozsvítí a mužeš startovat. A ta synchronizace je myslím že po tom co zadáš celý kód tak znovu stiskneš zamykání dveří a auto by se mělo zamknout a odemknout a poté by si měl rychle mačkat klíček a měl by začít pracovat. ( snad je to tak jak popisuju je to už dýl co jsem to dělal.) Ten program někde mám kdyžtak bych ti ho poslal na mail
Omlouvám se za češtinu
Omlouvám se za češtinu
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
zkoušel jsem to, ale asi nejsem ten správný technik, klíč jsem zasunul do zapalování na druhou polohu a blikátko u klíče mi svítilo, když jsem zmáčkl centrál, tak blikátko u klíče, mi zhaslo a pak když jsem po druhé zmáčkl začalo dost rychle blikat, takže jsem ani nestačil počítat a pak mi zhaslo, tak jsem to udělal 4x a nestačil jsem. pak jsem vyzkoušel zamknout a nic tak prosím tě pošli mi radši ten program na můj e-mail , Michaldaduc@seznam.cz, děkuji
Když to poprvé zmáčknete musíte ho držet ( ono zhasne a za chvili blikne zase zhasne a blikne a bliká pomalu.) a až to blikne na vašee požadované čislo pustíte a znovu zmáčknete a budete držet a takhle 4x
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
co to je za program? chtěl jsem napsat heslo a když jsem zmáčkl " r" tak se to zmáčklo dvakrát. a ostatní písmena reagovaly stejně, co je to za nesmysl a vůbec nereagoval na klávesnici a když jsem to chtěl vymazat tak to nejde.
Ono to každé písmeno napíše dvakrat (spíše dvě hvězdičky) a potom co se napíše to heslo( trantir) potom tam skočí vechicle typetak když by to byl 2.0 16V tak je to F7RD7 1.6ma myslim K7M... a poté už jen ten kod co je v klíčku a je to.
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
mohl by jsi mi ten program prosím také poslat na email georgoblack@seznam.cz díky