Народе, хто тямить в постільній білизні? Відкопав прикольний ресурс

Moderátoři: Pavel, jirka0007, R25tx

Odpovědět
Bilizmef

Народе, хто тямить в постільній білизні? Відкопав прикольний ресурс

Příspěvek od Bilizmef »

Народ, привіт! Вирішив от поділитися цікавим сайтом, можливо комусь стане в нагоді. Останні місяці помітив, що сплю погано, часто прокидаюся, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на дощі, а дружина сказала: "Треба поміняти білизну на якісну, а не оте страхіття із базару". І отут я пішов в інтернет.

Зізнаюсь, був впевнений, що підбір постільної білизни - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких словах був нуль, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це просто скарбниця інформації! Я залип десь годину. У них все як в підручнику: чітко розкладені всі типи тканин, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе зрозумів:
- Виявляється, українські та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин дійсно дихає, бо в цієї тканини структура інша.
- На сайті написано, як прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Актуально для нас, у кого пральна машинка працює без вихідних.

Коротше кажучи вирішив придбати спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримали так би мовити своїх). Наразі все добре — спимо як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Словом, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, щиро рекомендую зазирнути огляд на цьому ресурсі. Це дійсно економить нерви на пошуки та рятує від покупки якоїсь фігні. Усім міцного сну!

Odpovědět