scenic 1.6 vynechává palivové čerpadlo

1999 - ....

Moderátoři: Pavel, jirka0007

Odpovědět
kerastuk
Příspěvky: 3
Registrován: ned 13. říj 2013 22:06:28

scenic 1.6 vynechává palivové čerpadlo

Příspěvek od kerastuk »

Prosím o radu,během jízdy i na volnoběh mi zničeho nic vypne pal.čerpadlo,hned se však zase rozjede.Někdy 3 dny nic,jede normálně,někdy sem tam,jindy na 4km tak 20x.Už si nevím rady. Na diagnostice žádná závada.Čerpadlo jsem měl venku,je čisté.Prosím nemáte někdo nějakou radu? Díky

Franta Vlček
Příspěvky: 5
Registrován: úte 05. lis 2013 17:50:06

scenic 1.6 vynechává palivové čerpadlo

Příspěvek od Franta Vlček »

Něco podobného jsem měl na oktávce.Diagnostika nic nezjistila a kamarád mi poradil,že by to mohlo být relé palivového čerpadla a bylo to ono.Chvíli fungovalo a pak to za tepla prostě nešlo.Vyčistil a prohlíd jsem kde co a na houby.Hodinu jsem to nechal stát a pak jsem k tomu přišel a vše šlapalo.Měl jsem nataženej provizorní drát od čerpadla k baterce a když mi to znovu šluslo,tak jsem ho napíchl na + baterie a auto zase běželo.Už je to dlouho,tak si přesně nepamatuju jestli to bylo čerpadlo,nebo uzavírací ventil paliva na který jsem měl udělaný ten drát,ale bylo to dost podobné.

josefsuchanek
Příspěvky: 4
Registrován: úte 12. lis 2013 17:33:59

scenic 1.6 vynechává palivové čerpadlo

Příspěvek od josefsuchanek »

Čerpadlo se může přidírat. Pokud neměníte pravidelně palivový filtr, je pravděpodobně po něm. Prvně bych ale zkusil palivový filtr vyměnit.

Odpovědět