Autobazar Praha doporučte

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi ojetého vozu této značky

Moderátoři: Pavel, jirka0007

Odpovědět
autoborec88
Příspěvky: 2
Registrován: úte 05. úno 2013 23:39:54

Autobazar Praha doporučte

Příspěvek od autoborec88 »

Ahoj, chystám koupi auta, rád bych ojetej Renault. Na internetu ale moc dobré recenze na autobazary nejsou, tak se chci zeptat, zda nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakým autobazarem? Díky za tip :)

autoborec88
Příspěvky: 2
Registrován: úte 05. úno 2013 23:39:54

Autobazar Praha doporučte

Příspěvek od autoborec88 »

Tak jsem se byl včera podívat v autobazaru MAMA CAR Praha v Kunraticích. Byl jste tam někdo? Nějaká zkušenost? Jejich web je http://www.mamacar.cz . Vybral jsem si tam už jedno auto (neřeknu jaký aby mi ho někdo nevyfouk :D) ale než si ho vezmu, zajímali by mě jestli jste tam už někdo auto kupoval. Nerad bych naletěl... Na webu mají sice napsáno miliony kravin jak jsou všechny auta prověřený, certifikáty o stavu kilometrů, servisní historie apod.. ale to jsou bláboly kterýma se chvástají snad všechny autobazary a když pak koupíte, tak to má stočený kilometry atd.. Pokud má někdo zkušenost, budu rád. O víkendu bych se tam chtěl zastavit, tak dejte vědět. Díky moc

hlavoun
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. čer 2013 12:11:23

Autobazar Praha doporučte

Příspěvek od hlavoun »

Když jsme se s manželem rozhodli, že koupíme auto, bylo nám vzhledem k naší finanční situaci jasné, že na nákup nového vozu nebudou prostředky. Hledali jsme nějaké jiné řešení, abychom mohli mít auto s nízkou cenou a zároveň abychom jsme měli jistotu, že kupujeme vůz v dobrém stavu. Po několika prohlídkách v různých autobazarech jsme se nakonec rozhodli, že si naše první auto pořídíme u Mama Car. Jejich výhodné podmínky a přátelský přístup nás přesvědčili. Auto už máme rok a jsme moc spokojeni. Když budeme chtít časem jiné auto, určitě bude opět naší volbou Mama Car.

Odpovědět